Bernold is lid van:

KIWANIS ROTTERDAM ZUID

Netwerken en service ten goede van kinderen in een ontspannen sfeer. Op  op een plezierige manier worden maatschappelijk zinvolle projecten aangepakt. Projecten en acties uitgevoerd om het internationale motto “Serving the Children of the World” zo goed mogelijk vorm en inhoud te geven. Klik hier om naar de site te gaan.

 

TRAINIAC

Trainiac Training & Advies is hét onafhankelijke trainings- en adviesbureau gespecialiseerd in medezeggenschap. Wij verzorgen trainingen, advies en begeleiding voor de ondernemingsraad (OR), personeelsvertegenwoordiging (PVT), directieleden en HR-professionals. Wij vinden het belangrijk om professionele, onafhankelijke en laagdrempelige dienstverlening te kunnen bieden. Klik hier om naar de site te gaan.

 


DE OVERNAME ADVISEUR

Met De Overname Adviseur hebt u een partner die de fusie of koop/verkoop van uw onderneming van begin tot eind begeleidt. Alle benodigde expertise is aanwezig: strategisch, financieel, juridisch en fiscaal. De Overname Adviseur beschikt daarnaast over een wijdverbreid netwerk dat in staat is snel de juiste match te maken tussen een verkoper en een koper. Klik hier om naar de site te gaan.

 

NKCC NEDERLANDS KENNISCENTRUM VOOR COMMISSARISSEN EN TOEZICHTHOUDERS

Het NKCC stelt zich ten doel een landelijk netwerk van commissarissen en toezichthouders te vormen waarin tenminste 10% van de ca. 19.000 personen binnen deze ‘nieuwe beroepsgroep' is vertegenwoordigd. Naast bijeenkomsten voor dit netwerk, het voorzien in vacatures voor commissarissen en toezichthouders, draagt het NKCC bij aan onderzoek, ontwikkeling en normgeving op het gebied van toezicht en goed bestuur. Klik hier om naar de site te gaan.